A hüvelyflóra feladata a szervezetben

hüvelyflóra
hüvelyflóra
Egészséges hüvelyflóra

Ahhoz, hogy a szervezet önvédelmi pajzsa tökéletesen működjön, olyan flórára van szükség, amiben az egyensúly nem tolódik el egyik irányba sem. Olyan ökoszisztéma a hüvelyflóra, ami a bélflórához hasonlóan nagyon sok jótékony baktériumot egyesít magában, ha egyensúlyi állapotban van. Ezek a baktériumok hatékonyan képesek fellépni a fertőzésekkel szemben, vagyis a jelenlétük életbevágóan lényeges.

Azonban számtalan esetben kívülről érkező negatív hatások felborítják a harmóniát, példa erre a különböző intim mosakodók, nedves törlőkendők használata, ezek egyszerűen felboríthatják a hüvelyflóra egyensúlyát. Viszont a felbomlott egyensúly bármikor visszarendezhető!

Orvosolni lehet ezt a nagyon kellemetlen, az egészség szempontjából kockázatos problémát, visszaállítani a hüvelyflóra ideális állapotát különböző természetes, valamint mesterséges hatóanyag tartalmú készítmények segítségével. Ezeket megvásárolhatja a világháló segítségével, mégpedig a ligetpatika.hu internetes gyógyszertárból. Rendkívül egyszerű a rendelés.