A rágcsálóriasztó hálózatról is működik

Rágcsálóriasztó berendezés
Rágcsálóriasztó berendezés
Rágcsálóriasztó berendezés

A különböző rágcsálók igen sok kárt képesek okozni a gazdáknak, de mégis vannak olyanok, akik nem akarják elpusztítani őket. Nekik tudjuk ajánlani a rágcsálóriasztó berendezéseket, amelyeket itt, ebben a webáruházban megvásárolhatnak. A Weitech ultrahangos rágcsálóriasztó hálózatról működik és 140 négyzetméteres területen hatékony.

Tökéletesen és nagy hatékonysággal használható egér, bolha, kullancs, pókok, illetve különböző csúszó-mászók ellen. 20 000-45 000 Hz közötti ultrahang-kibocsájtással rendelkezik. Működésének látható eredménye hetvenkét óra múlva jelentkezik. A hatását befolyásolja a hőmérséklet és a nedvesség is. A kártevők nem képesek alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, amit a készülék kibocsájt.

Emiatt a környezet kényelmetlenné válik a számukra, és elhagyják a területet. Ily módon a rágcsálóriasztó el is végezte a dolgát. Válogasson a rágcsálóriasztó közül, hiszen termékeink magas minőségűek, viszont nagyon jó áron vásárolhatóak meg! Minden fontos információt megtalál a honlapon.