Baumit klíma glett a párás levegő ellen

Baumit klíma glett
Baumit klíma glett

Az építkezésben és a felújítási folyamatokban járatos személyek jól tudják, léteznek olyan márkák a piacon, amelyek neve már önmagában garanciát jelentenek a minőségre. A Baumit sokak nagy kedvence és tipikusan ez a kategória, amit mi sem bizonyít jobban, mint az évtizedek óta tartó töretlen népszerűsége. A termékcsalád legújabb tagja, a Baumit klíma glett beltéri használatra lett kifejlesztve.

A könnyen alkalmazható Baumit klíma glett tökéletesen sima felületet biztosít, időálló és strapabíró, ám a népszerűségét mégsem ezeknek a kedvező tulajdonságoknak köszönheti a leginkább. Már sejthetjük az elnevezéséből, hogy ami a Baumit klíma glettet valóban felbecsülhetetlenné teszi, az a jó pára felvevőképessége, hiszen utánozhatatlan, ha a belső terek klíma optimalizálása a cél.

A túlzott mennyiségű pára negatív élettani hatásai a szervezetünkre nézve már nem lepnek meg senkit, így nem is csoda, hogy a számtalan elektronikai eszköz mellett már az építkezési anyagok is a körülöttünk lévő levegő minőségivé tételét igyekeznek elérni.