Itt kapható pH mérő

PH-mérő

A munkája miatt többféle készülék segítségére is szüksége van? Akkor látogasson el a muszeroazis.hu weboldalra! Itt jelenleg kétféle pH mérő közül tud választani. Az olcsóbb változat már 19 ezer Ft összegért megvásárolható.

0.00 és 14.00 között mozog a mérési tartománya. 4 darab 1,5 Voltos elemmel üzemeltethető. A tömege csupán 100 gramm, tehát egyszerűen kezelhető. A pH mérő másik fajtája egy ennél komolyabb műszer. Méretileg egy kissé nagyobb, hiszen 70 x 130 x 25 milliméteres.

A kalibrálása egy csavarhúzóval, illetve a mellékelt oldattal lehetséges. A beépített akkumulátornak köszönhetően, az üzemeltetése hosszabb távon is szóba jöhet. A LCD kijelző háttérvilágítással rendelkezik.

A vizes folyadékok pH értékének megállapítása a galvánpotenciál segítségével történik. A pH mérő kiszállítása ingyenes, ezért érdemes sort keríteni a megvásárlására. Már nem sok van belőle raktáron, tehát adja le minél hamarabb a megrendelését, ha nem akar lemaradni az akcióról! További információ a honlapról szerezhető.