Divat nyaklánc gyantás kivitelben

Divat nyaklánc
Divat nyaklánc

Az Amari’s Flowellery oldalán hatalmas a kereslet azokra az ékszerekre, amelyek gyantába öntött virágok segítségével készültek. Ezt azt jelenti, hogy szemfülesnek kell lennie, ha szeretne venni egy ilyen kiegészítőt, mert az érdeklődők hamar elkapkodják.

A honlapon jelenleg még vásárolható lila krókuszos divat nyaklánc, ami elsősorban abban az esetben jelenthet jó vételt, ha valaki imádja a feltűnő ékszereket. A 3×5 centiméteres, nagyméretű kiegészítő antiallergén nemesacélból készült, éppen ezért azok is bátran felvehetik, akiknek az átlagnál érzékenyebb a bőrük.

A gyantából készített divat nyakláncban nemcsak krókusz, hanem lángvirág és földi orgona is van, ezért az élénk színek kedvelői azonnal a szívükbe zárják majd. A csodás szirmok nem hervadnak el, hosszú évek múlva sem, a különleges tartósításnak köszönhetően, ezért nyugodtan meg lehet rendelni a bizsut az Amari’s Flowellery oldaláról.

A divat nyaklánc jelenleg csupán egy példányban vásárolható meg, ezért az érdeklődőknek nagyon kell sietniük a beszerzés érdekében.