Mit jelent a xing yi quan kifejezés?

Xing yi quan
Xing yi quan

A kung fuban járatos emberek számára ismerősen csenghet a címben elhangzó fogalom. A xing yi quan olyan harcászati ág, ami főleg azon személyek számára ajánlható, akik nem ijednek meg a keményebb testi munkától sem, valamint kedvelik a lendületes mozdulatsorokat.

Amennyiben Ön ebbe a csoportba tartozik, akkor szerencséje van, mert a Kung Fu Akadémia Budapesten pont szeptemberben indít egy xing yi quan tanfolyamot, ezért bátran jelentkezhet, ha motivációt érez ezzel a sportággal kapcsolatban.

Abban az esetben fog tetszeni ez az ág, ha elfogadja, hogy a xing yi quan egy támadó harcművészetet képvisel. Fel kell készülnie a viszonylag erőteljes megterhelésre, azonban ha szorgalmasan jár az edzésekre, akkor a befektetett energia meg fog térülni.

Hétköznap mindennap van ilyen kurzus, ezért az sem jelent gondot, ha Önnek szoros az időbeosztása, mert az esti órákban könnyen levezetheti a stresszt a xing yi quan segítségével. Kattintson a fent látható linkre abban az esetben, ha érdekli ez a lehetőség!