Kapható gumis és krómozott súlytárcsa

Súlytárcsa

Egy igen kimerítő erőnléti edzés után nagyon hamar azt érezhetjük, hogy sokat nőttek az izmaink. Ez általában azért van, mert az erőltetéstől úgymond bedurrannak a szövetek és a megszokottól jóval nagyobbnak mutatkoznak. A többféle mérettel rendelkező súlytárcsa emelgetése azonban lassan, de biztosan elhozza a várt eredményt.

Természetesen nem szabad mindenféle bemelegítés nélkül nekiesni a tornázásnak, mert az komoly egészségügyi kockázatot rejt magában. Továbbá az sem mindegy, hogy eleinte milyen súlytárcsa lesz felhasználva. Hihetetlenül nagy választéka van ezeknek a termékeknek és nemcsak azt vehetjük figyelembe, hogy mennyit nyomnak.

Gyakran a küllem is sokat számít. A krómozott kivitelek például remekül néznek ki, miközben a gumi bevonattal rendelkezők megóvják a parkettát a sérülésektől, ha odahaza edzünk. Lehet még 1 vagy 2 kezes rúdra felhelyezhető az adott súlytárcsa. Alapjaiban meghatározó a középen található furat átmérője, hiszen ez dönti el, hogy milyen rúdra lehet felhúzni. Történjen párosával a súlytárcsa vásárlás!