Postakész boríték kedvező feltételek mellett

Postakész boríték

A modern irodákban még ma is nagy szükség van azokra a tárgyakra, amelyeknek a segítségével feladhatóvá válnak a küldemények. A postakész boríték fehér és barna színben vásárolható meg a shop.zalapack.hu weboldalról.

Különösen kedvelt a buborékos változata, hiszen ez védelmet nyújt az ütődések és a karcolások ellen. A nedvesség nem okoz problémát. A kiszakadásától sem kell tartani. A küldemények diszkréten továbbíthatóak ebben egyik helyről a másikra. A ragasztócsíknak köszönhetően nem nehéz a lezárása.

A postakész borítékot még a levélpapírok, illetve a dobozok behelyezése előtt meg kell címezni. Nagyon sokféle méretben lehet megvásárolni. Egyszerre minimum 10 darabot kell belőle belerakni a virtuális kosárba.

A postakész boríték nem bontható fel sérülés nélkül, ezért senki sem tud észrevétlenül belepillantani. Az ára nem magas, tehát érdemes egyszerre többet rendelni belőle. A minőségével egyetlen vásárlónak sem lesz problémája. Vehető hozzá simítózáras tasak is, ami plusz védelmet ad a benne elhelyezett tárgyaknak, papíroknak.